Respeite Capoeira järjestää capoeiran vyöjuhlan eli Batizadon Lappeenrannassa 8.-10. huhtikuuta 2022. Kyseessä on kymmenes Batizado e troca de cordas, joka järjestetään Lappeenrannassa. Batizadossa on sekä treenejä eri opettajien johdolla sekä vyöjuhla. Vaikka päätapahtuma on viikonloppuna, niin pitkin viikkoa on treenejä iltaisin kaikille. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki capoeirasta kiinnostuneet. Toivomme kaikkien osallistuvan.

Tapahtumaan ovat tulossa ainakin seuraavat capoeiran ammattilaiset:

  • Mestre Itapoan, Brasilia
  • Mestre Paulão, Sveitsi
  • Mestre Gharronne, Lappeenranta
  • Contramestre Abusado, Porvoo
  • Professor Leandro, Jyväskylä
  • Professor Rodrigo, Jyväskylä
  • Professor Anilson, Vantaa
  • Professor Edson, Ruotsi

Tapahtuman hinta on 150,00 euroa aikuisilta/aikuisten ryhmässä treenaavilta ja 100,00 euroa lapsilta. Tapahtumamaksu oikeuttaa osallistumisen workshopeihin, tapahtumapaidan, sekä yöpaikan muualta tuleville. Niille, jotka saavat tapahtumassa uuden capoeiravyön, myös vyö ja sertifikaatti kuuluvat hintaan.
Hinta on sama riippumatta siitä, kuinka monena päivänä osallistuu.

Ilmoittautumiset täällä viimeistään 15.03.2022. Lisätietoa saat osoitteesta lappeenranta@respeitecapoeira.com.

Osallistumismaksu maksetaan 30.3.2022 mennessä yhdistyksen tilille:

FI46 5620 0920 3202 48 (OKOYFIHH)
Saaja: Capoeira Hyvä Tahto Ry
Viesti: Batizado 2022, osallistujan nimi

SIGN UP HERE!

Kategoriat: Tapahtumat