Respeite Capoeira järjestää capoeiran vyöjuhlan eli Batizadon Lappeenrannassa 14.-16. kesäkuuta 2024. Tämänkertainen vyöjuhla on hyvin tärkeä ja erityinen, sillä Contramestre Leandro saa Mestren tittelin sekä vyön. Lisäksi jaetaan muita korkeampia vöitä, kuten opettajan ja Formadon vöitä. Tilaisuus, jossa tällaisia korkeampia vöitä jaetaan, on nimeltään Formatura eli valmistujaisjuhla.

Tapahtumaan ovat tulossa ainakin seuraavat capoeiran ammattilaiset:
Mestre Acordeon (Mestre Bimban oppilas), Yhdysvallat
Mestre Itapoan (Mestre Bimban oppilas), Brasilia
Mestre Paulão, Sveitsi
Mestre Gharronne, Lappeenranta
Contramestre Leandro, Jyväskylä
Contramestre Anilson, Helsinki
Professor Ita, Brasilia
Formada Matraca, Tampere
Formada Mineira, Lappeenranta

Tapahtuman hinta on 150 euroa aikuisilta ja aikuisten ryhmässä treenaavilta junioreilta ja 100 euroa lapsilta, 100 euroa opettajilta ja Contramestreiltä. Tapahtumamaksu oikeuttaa osallistumisen workshopeihin, tapahtumapaidan sekä yöpaikan muualta tuleville. Niille, jotka saavat tapahtumassa uuden capoeiravyön, myös vyö ja sertifikaatti kuuluvat hintaan.

Hinta on sama riippumatta siitä, kuinka monena päivänä osallistuu.
Ilmoittautumiset viimeistään 14.05.2024. Lisätietoa saat osoitteesta lappeenranta@respeitecapoeira.com.
Respeite Capoeira organizes a capoeira belt ceremony, or Batizado, in Lappeenranta from the 14th to the 16th of June 2024. This belt celebration is very important and special, because Contramestre Leandro will receive the title of Mestre and the belt. In addition, other higher belts are awarded, such as teacher’s and Formado’s belts. The event where such higher belts are awarded is called Formatura, or graduation party.

At least the following capoeira professionals are coming to the event:
Mestre Acordeon (Mestre Bimba´s student), United States
Mestre Itapoan (Mestre Bimba´s student), Brazil
Mestre Paulão, Switzerland
Mestre Gharronne, Lappeenranta
Contramestre Leandro, Jyväskylä
Contramestre Anilson, Helsinki
Professor Ita, Brazil
Formada Matraca, Tampere
Formada Mineira, Lappeenranta

The price of the event is 150 euros for adults and juniors training in an adult group and 100 euros for children, 100 euros for teachers and Contramestres. The event fee includes participation in the workshops, an event shirt, and a place to stay for those coming from elsewhere. For those who receive a new capoeira belt at the event, the belt and certificate are also included in the price.
The price is the same regardless of how many days you participate.

Register before 14th May 2024. You can get more information from lappeenranta@respeitecapoeira.com.

Ilmoittaudu tästä! / Register here!

Kategoriat: Tapahtumat