Kuten kaikki vanhat oppilaat muistavat, treenit olivat Lappeenrannassa aikaisemmin kaksi kertaa viikossa. Mestre halusi laittaa yhden ylimääräisen treenikerran, jotta oppilaat saavat enemmän harjoitusta ja kehittyvät paremmin. Tämä ylimääräinen treenikerta tuli siis tavallaan kaupan päälle.

Mestre päätti nyt, että jätetään tuo ylimääräinen treenikerta kesä- ja heinäkuun ajan pois ja treenataan siis pelkästään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Elokuussa palataan takaisin kolmen treenikerran systeemiin.

Viikosta 24 alkaen treenit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Mikäli joku haluaa treenata kolme kertaa viikossa, on torstaisin treenit lapsille ja aikuisille Joutsenossa sekä pelkästään aikuisille Imatralla. Lappeenrannan harrastajilla on oikeus käydä myös Joutsenon ja Imatran treeneissä. Näistä lisätietoa saa kotisivuilta tai kysymällä.

Kategoriat: Yleinen