Batizadoon valmistava treeniviikonloppu lähenee kovaa vauhtia.

Tässä vielä kaikille tiedoksi aikataulut:

  • pe 8.12. klo 18-21 (loppumisaika on arvio)
  • la 9.12. klo 12-16 (välissä pidetään klo 13.30-14 ruokatauko)
  • su 10.12. klo 12-16 (välissä klo 13.30-14 ruokatauko)

Treeniviikonlopun hinta on 20 euroa, ja summa maksetaan paikan päällä. Tapahtumassa täytyy olla päällä seuran viralliset vaatteet.

Ilmoittaudu treeniviikonloppuun treeneissä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen lappeenranta@respeitecapoeira.com. Ulkopaikkakuntalaiset, ilmoittakaa samalla, jos tarvitsette yöpaikkaa.

 

P.S. Perjantai 8.12. on myös Mestren syntymäpäivä.

Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Yleinen

Ilmoittautuminen batizadoon on avattu!

Hei kaikki capoeiristat ja tervetuloa Lappeenrannan batizadoon! Respeite Capoeiran 7. batizado ja troca de cordas järjestetään 2.–4.2.2018 Mestre Gharronnen capoeira-academialla Lappeenrannassa. Tapahtumassa ovat mukana seuraavat opettajat: Mestre Gharronne Mestre Paulão, Sveitsi Mestre Pium Professor Anilson Read more…

Yleinen

Olemme mukana SYKE sataan -hankkeessa!

Olemme mukana Lappeenrannan kaupungin SYKE sataan -hankkeessa. Hankkeen avulla tarjoamme maksuttomia treenejä 13-19 -vuotiaille. Treenit järjestetään keskiviikkoisin kello 19:00-20:30 Capoeira -academialla osoitteessa Teollisuuskatu 11, 53600 Lappeenranta. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla lappeenranta@respeitecapoeira.com tai ilmoittautumislomakkeella. Tervetuloa! SYKE sataan on 13 Read more…

Yleinen

Uudet alkeiskurssit alkavat!

Hei!   Uudet alkeiskurssit alkavat 4.9.2017. Tervetuloa mukaan harrastamaan capoeiraa! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea! Kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaisia kokeilukertoja. Respeite Capoeiran capoeirakoulu Teollisuuskatu 11, 53600 Lappeenranta Yhteystiedot Karoliina Sipari  040 514 2055 Read more…