Olemme mukana Lappeenrannan kaupungin SYKE sataan -hankkeessa. Hankkeen avulla tarjoamme maksuttomia treenejä 13-19 -vuotiaille. Treenit järjestetään keskiviikkoisin kello 19:00-20:30 Capoeira -academialla osoitteessa Teollisuuskatu 11, 53600 Lappeenranta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla lappeenranta@respeitecapoeira.com tai ilmoittautumislomakkeella. Tervetuloa!

SYKE sataan on 13 – 19 -vuotiaille lappeenrantalaisille perustettu harrasteliikuntatarjotin. Tarjottimen sisältö koostuu jatkuvasti pyörivistä tunneista, johon pääset tutustumaan tarkemmin osiosta viikkokalenteri. Li

säksi voit osallistua kurssimuotoiseen toimintaan, josta tarkemmat ohjeet löytyvät kohdasta kurssit.

Kaikki toiminta on maksutonta. Tarkoituksena on saada mahdollisimman m

oni kohderyhmään kuuluva kokeilemaan erilaisia lajeja, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajeista! Toimintakausi on 4.9.2017-16.12.2017. (6.12.2017 ei pidetä tunteja)

SYKE sataan -hankkeen sivuille
SYKE sataan facebook
SYKE sataan instagram
Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Yleinen

Uudet alkeiskurssit alkavat 22.1.2018

Nyt on aika ilmoittautua kevään alkeiskursseille! Treeniajat ja ilmoittautuminen ovat auki täällä. Capoeira sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Jokainen pystyy treenaamaan oman kuntonsa mukaan. Lapsilla ja aikuisilla on mahdollisuus treenata jopa neljä kertaa viikossa, Read more…

Yleinen

Treenitauko 23.12.2017-2.1.2018.

Tällä viikolla rauhoitutaan joulun sekä uuden vuoden viettoon, ja pidämme treenitaukoa 23.12.2017-2.1.2018. Keskiviikkona 20.12. treenit ovat vielä normaalisti ja perjantaina 22.12. pidetään berimbaukurssi. Keskiviikkona 3.1. treenit jatkuvat tuttuun aikatauluun. Hyvää joulua kaikille!

Yleinen

Ilmoittautuminen batizadoon on avattu!

Hei kaikki capoeiristat ja tervetuloa Lappeenrannan batizadoon! Respeite Capoeiran 7. batizado ja troca de cordas järjestetään 2.–4.2.2018 Mestre Gharronnen capoeira-academialla Lappeenrannassa. Tapahtumassa ovat mukana seuraavat opettajat: Mestre Gharronne Mestre Paulão, Sveitsi Mestre Pium Professor Anilson Read more…