Olemme mukana Lappeenrannan kaupungin SYKE sataan -hankkeessa. Hankkeen avulla tarjoamme maksuttomia treenejä 13-19 -vuotiaille. Treenit järjestetään keskiviikkoisin kello 19:00-20:30 Capoeira -academialla osoitteessa Teollisuuskatu 11, 53600 Lappeenranta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla lappeenranta@respeitecapoeira.com tai ilmoittautumislomakkeella. Tervetuloa!

SYKE sataan on 13 – 19 -vuotiaille lappeenrantalaisille perustettu harrasteliikuntatarjotin. Tarjottimen sisältö koostuu jatkuvasti pyörivistä tunneista, johon pääset tutustumaan tarkemmin osiosta viikkokalenteri. Li

säksi voit osallistua kurssimuotoiseen toimintaan, josta tarkemmat ohjeet löytyvät kohdasta kurssit.

Kaikki toiminta on maksutonta. Tarkoituksena on saada mahdollisimman m

oni kohderyhmään kuuluva kokeilemaan erilaisia lajeja, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajeista! Toimintakausi on 4.9.2017-16.12.2017. (6.12.2017 ei pidetä tunteja)

SYKE sataan -hankkeen sivuille
SYKE sataan facebook
SYKE sataan instagram
Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Yleinen

Uudet alkeiskurssit alkavat!

Hei!   Uudet alkeiskurssit alkavat 4.9.2017. Tervetuloa mukaan harrastamaan capoeiraa! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea! Kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaisia kokeilukertoja. Respeite Capoeiran capoeirakoulu Teollisuuskatu 11, 53600 Lappeenranta Yhteystiedot Karoliina Sipari  040 514 2055 Read more…